(ВІДЕО) На Буковині прикордонники викрили тайник з куривом на 800 тисяч гривень та провели обшуки

НАЗАД
05 листопада 2021 16:27

Поблизу кордону з Румунією прикордонники Чернівецького загону спільно з працівниками ДБР викрили місце накопичення тютюнової контрабанди.

Також правоохоронці провели санкціоновані обшуки у фігурантів кримінального провадження, пов’язаного з тютюновим «бізнесом».

Сьогодні, 5 листопада, спільною міжвідомчою групою в складі оперативних співробітників Чернівецького загону, представників територіального управління Державного бюро розслідувань у Хмельницькому та за силової підтримки спецпризначенців ДОЗОРу проведено 8 санкціонованих обшуків. Усі заходи проводилися за матеріали оперативних співробітників Чернівецького загону в рамках кримінального провадження в межах буковинського прикордоння.

В результаті обшуків та решту спланованих спеціальних заходів правоохоронці виявили поблизу державного кордону ретельно замасковане місце накопичення тютюнової контрабанди. Куриво було прикидане гіллям хвої та запаковане до подальшого транспортування.

Варто додати, що завдяки проведеним заходам правопорушники втратили товару на суму понад 800 тисяч гривень.

Також під час обшуків у фігурантів кримінального провадження виявлено переносні радіостанції, фотопастки, засоби конфіденційного зв’язку та інші предмети, які, скоріш за все, використовувались для здійснення протиправної діяльності. 

Наразі проводяться першочергові слідчі дії.

Коментар: Прессекретар Чернівецького прикордонного загону Сергій Бровко

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси